Social

Anticipate dupa 25 aprilie

Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a sugerat aseara, la Radio Delta RFI, ca imediat dupa 25 aprilie am putea asista la declansarea alegerilor anticipate .
Solutia pe care PD o are si o vede este convocarea alegerilor anticipate pentru a transa definitiv acest subiect, pentru a sti foarte clar cine e la putere si cine e in opozitie, a declarat Boc in emisiunea Actualitatea altfel.

Pentru PD, alegerile anticipate au reprezentat si reprezinta in continuare o solutie, in conditiile in care proiectul de guvernare pentru care am fost votati nu poate fi dus pina la capat. Alegerile anticipate reprezinta o solutie pentru a putea da Romaniei sansa unei majoritati politice stabile, pentru o guvernare eficienta, viabila. Nu credem ca Romania poate fi integrata in UE cu majoritati de numai doua voturi - cum e acum in Senat adica tot timpul sa tremuri ca un proiect de lege ar putea sa cada. Avem de facut foarte multe pina la 1 ianuarie 2007, pentru a fi siguri ca nu se aplica clauza de salvgardare , a declarat liderul democrat.

Sint convins ca dupa semnarea tratatului de aderare la UE (programata pentru luni-n.r.) se va transa definitiv subiectul alegerilor anticipate, fie intr-un sens, fie intr-un altul. Eu sint partizanul alegerilor anticipate, o recunosc cu toata convingerea, si ma pronunt pentru transarea clara, fara echivoc, imediat dupa 25 aprilie, a problemei alegerilor anticipate, a mai spus Boc. Nu vrem sa ajungem in 2008 si sa spunem: nu am putut sa ne punem in practica legile noastre pentru ca nu ne-a permis PUR-ul , UDMR-ul si asa mai departe, a argumentat presedintele interimar al PD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea