Social

#vremea februarie #temperaturi geroase #luna februarie #februarie #ger #zapada #anunt meteorologi

ANM anunta un februarie geros. Cum va fi vremea in urmatoarele 4 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit meteorologilor, luna februarie vine cu ninsori si temperaturi mai coborate decat normalul perioadei. Iata cum va fi vremea pana pe 27 februarie, potrivit ANM.

 

Vremea in saptamana 30 ianuarie – 5 februarie 2023 

Valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice pentru aceasta saptamana local in sud-est si la munte, dar si mai ridicate in extremitatea de nord-est, sud-vest si de vest a tarii, iar in rest vor fi apropiate de cele normale. 

Regimul pluviometric va fi excedentar in zonele montane, dar si in general deficitar in regiunile extracarptice, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval. 

Vremea in saptamana 6 – 13 februarie 2023 

Temperaturile medii vor fi mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada in regiunile centrale, sud-estice si la munte, iar in rest vor fi apropiate de cele specifice. 

Cantitatile de precipitatii vor avea o tendinta usor deficitara in majoritatea regiunilor, dar mai ales in cele sud-vestice. 

Vremea in saptamana 13 – 20 februarie 2023 

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, local in regiunile sudice, nordestice si in extremitatea de vest a tarii, iar in rest vor fi apropiate de cele normale. 

Regimul pluviometric va fi deficitar in jumatatea sud-estica a tarii, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada. 

Vremea in saptamana 20  – 27 februarie 2023 

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana in regiunile extracarpatice, iar in rest vor fi apropiate de cele normale. 

Cantitatile de precipitatii vor fi usor deficitare in regiunile sudice, dar si local excedentare in nordul tarii, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea