Social

#avertizare #prognoza meteo #cod galben de ninsori #intensificari ale vantului

ANM a emis o noua avertizare cod galben de ninsori. Afla ce zone sunt afectate!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis ieri un nou cod galben de ninsori si intensificari ale vantului. Avertizarea a intrat in vigoare de astazi, 19 decembrie, de la ora 2.00, si va fi valabila pana maine, 20 decembrie, ora 20.00.

Sub incidenta codului galben vor intra Capitala, precum si urmatoarele judete: Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Ilfov, Prahova, Buzau, Braila, Constanta, Tulcea, Vrancea, Galati si Vaslui.

Meteorologii avertizeaza ca in sudul Moldovei si in sudul si estul Munteniei, vantul va prezenta intensificari, putand depasi in rafala 60-70 km/h. In aceste regiuni va ninge incepand de miercuri dupa-amiaza. In schimb, in judetele Calarasi, Ialomita, Giurgiu, Tulcea si Constanta va fi viscol, iar vizibilitatea va scadea considerabil.

Pe de alta parte, ANM ar putea anunta un cod portocaliu de ninsori din cauza unui ciclon din Bulgaria care ar putea afecta si Romania. O decizie in acest sens urmeaza sa fie luata in cursul zilei de astazi.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea