Social

Anghel Rababoc, candidatul PNG-CD, a castigat primaria din Stefanesti

Dupa saptamani intregi de scandaluri si contestatii lucrurile par ca s-au lamurit in Stefanesti . Biroul Electoral de Cirumscriptie a anuntat ca Anghel Rababoc, candidatul PNG-CD, a castigat primaria din Stefanesti.

Urmeaza ca in aceasta dimineata Biroul Electoral Judetean sa valideze alegerile. Telenovela din Stefanesti s-ar putea sa nu se termine insa. Si asta pentru ca Aurel Parvu, candidatul PSD a anuntat ca formatiunea sa va contesta scrutinul.

ARCANI: Bucurie fara margini in comuna gorjeana Arcani. In cel de-al treilea tur de scrutin , dupa balotaj, candidatul PNG-CD, Vasile Popescu, a iesit invingator. Scorul a fost si de aceasta data strans. Fostul primar, candidatul al PSD a pierdut la o diferenta de numai 25 de voturi. Prezenta la vot a fost ieri de 90%, dupa ce, in al doilea tur de scrutin , cei doi candidati au obtinut acelasi numar de voturi.

SASCUT: Peste 70% din locuitorii localitatii bacauane Sascut, s-au prezentat la vot. Dupa numaratoarea voturilor, vechiul primar social-democrat, Ion Rauta, a pierdut la o diferenta de 300 de voturi in fata candidatului PIN, Cristinel Bostan.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea