Social

Anghel Iordanescu s-a impacat cu Mihai Stoica, dar nu si cu Gigi Becali

Selectionerul echipei nationale de fotbal anghel iordanescu s-a impacat luni, la Judecatoria sectorului 6 din Bucuresti, cu Mihai Stoica , dar nu si cu Gigi Becali , patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti.

Spre deosebire de termenele precedente, luni la Judecatorie s-au prezentat atat paratul, Anghel Iordanescu, dar si cei doi inculpati in dosarul 1063/2003, Mihai Stoica si Gigi Becali.

Presedinta completului de judecata Simona Maria Carcota a chemat in fata instantei pe Mihai Stoica. El si-a recunoscut declaratiile facute la 23 septembrie 2003. Initial, antrenorul nationalei nu a vrut sa se impace spunand ca este in joc demnitatea si onoarea sa. Apoi, Iordanescu a revenit si a spus ca se impaca numai cu Mihai Stoica, dar nu si cu Gigi Becali.

Anghel Iordanescu i-a intins mana lui Mihai Stoica si astfel s-a consemnat impacarea lor. Acum a ramas pe rol un nou dosar 2234/2004 in care parti sunt Iordanescu si Becali.

A fost stabilit un alt termen la data de 29 martie 2004, cand Gigi Becali va aduce conform propriilor declaratii cativa martori care au dat bani pentru a fi selectionati de Iordanescu in nationala de fotbal a Romaniei.

Dupa treminarea sedintei de judecata, Gigi Becali a declarat ca va continua procesul pentru a dovedi ca Iordanescu este vinovat, in timp ce selectionerul a spus ca nu vrea sa faca mai multe comentarii, dar echipa nationala, care nu este a lui, trebuie sa fie condusa de un antrenor cu o imagine buna. Acesta este si principalul motiv pentru care va continua procesul contra lui Gigi Becali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea