Social

#tvr #greva #greva japoneza #angajati tvr

Angajatii TVR intra in greva japoneza

Salariatii TVR vor intra luni in greva de tip japonez, in semn de protest fata de decizia de concediere a 980 de angajati, luata Consiliul de Administratie al acestei institutii, se arata intr-un comunicat al Sindicatul pentru Unitatea Salariatilor din TVR (SPUSTV), sindicatul reprezentativ din Televiziunea Romana.

Greva japoneza se va desfasura, luni, 3 septembrie, incepand cu ora 00.00 pana la ora 24.00. Angajatii teleleviziunii nationale sunt indemnati ca pe parcursul acestei zile sa poarte pe brat banderole albe, pe care va fi inscriptionat cuvantul "Protest".

Sindicalistii tin sa precizeze ca greva de tip japonez nu implica intreruperea activitatii in Societatea Romana de Televiziune.

In acelasi comunicat, SPUSTV le-a multumit celor din Consiliul de Administratie "pentru marinimia" de care au dat dovada si "generozitatea" cu care au renuntat la 980 de angajati pe care i-au tratat "ca pe niste simple numere".

Sursa foto: exclusivenews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea