Social

#proteste #oltchim #proteste angajati #angajati oltchim

Angajatii de la Oltchim au reluat protestele

Circa 500 de angajati ai combinatului Oltchim Ramnicu Valcea au reluat protestele, miercuri dimineata, in fata pavilionului administrativ al unitatii.

Muncitorii spun ca vor renunta la proteste doar in momentul in care va fi repornita productia combinatului si isi vor primi salariile restante.

"Nu mai avem incredere nici in planurile lui Dan Diaconescu, nici in cei de la Guvern, care au spus ca ne ajuta cu fonduri, cu credite, cu salariile restante. Am reluat protestele pe platforma, vrem ca acest combinat sa mai aiba viitor. Acum combinatul nu are niciun viitor", a declarat Corneliu Cernev, liderul protestatarilor.

O parte din protestatari ameninta ca sunt dispusi sa vina la Bucuresti pentru a manifesta in fata sediului Ministerului Economiei.

Dan Diaconescu a castigat, vineri, licitatia prin care preia de la stat 54,8% din actiunile Oltchim. Contractul nu a fost inca semnat, iar premierul Ponta a anuntat ca privatizarea combinatului va fi reluata in 2013. El a precizat ca dupa ce se va constata ca Dan Diaconescu nu a avut bani si nici intentia de a prelua societatea Oltchim, statul va aproba un set de masuri penntru salvarea combinatului.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea