Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Angajatii Dacia au intrat cu forta la Roman SA

Salariatii punctului de lucru Dacia Renault Pitesti, din cadrul uzinei Roman SA Brasov, au intrat cu ajutorul politiei in uzina , luni dimineata, dupa ce au obtinut o sentinta judecatoreasca in favoarea lor. Patronul uzinei Roman, Ioan Neculaie, le-a interzis, incepind din iunie, accesul in uzina, pe fondul unor neintelegeri dintre cele doua companii legate de nivelul chiriei. Acest lucru l-a afectat si pe Neculaie, piesele pentru camioanele Roman fiind livrate de o sectie a punctului de lucru Dacia. Tribunalul Bucuresti a dat o sentinta prin care Roman SA este obligata sa permita accesul in uzina al „angajatilor, colaboratorilor, furnizorilor si clientilor Automobile Dacia SA“. Decizia a fost pusa in executare silita , insa accesul celor 80 de angajati in uzina a fost posibil doar cu interventia politiei, deoarece aproximativ 150 de muncitori ai uzinei de camioane au iesit in curtea uzinei pentru a protesta. Ioan Neculaie nu este multumit de faptul ca reprezentantii Dacia Pitesti refuza sa renegocieze contractul de inchiriere a halei de 32.000 de metri patrati. Neculaie sustine ca Dacia Renault nu si-a mai platit chiria de sase luni si refuza sa renegocieze contractul de inchiriere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea