Social

#fast-food #produse mcdonald`s #produse fast food #produse burger king

Angajati McDonald's si Burger King: marturisiri socante despre produse

Un angajat al lantului de restaurante McDonald's a facut cateva dezvaluiri socante despre cum sunt preparate sandviciurile si a sfatuit consumatorii de ce produse sa se fereasca.

Acesta a marturisit ca sunt cateva produse de care nici macar angajatii nu s-ar atinge niciodata de ele. Unul dintre aceastea este McRib. "Felul cum arata inainte sa punem sosul pe el este absolut revoltator. Nu arata deloc precum carnea", a declarat un angajat McDonald's, sub protecţia anonimatului, pentru "Business Insider".

Nici sandviciul cu peste de la McDonald's nu este unul de calitate. "Primesti doua chifle, foarte putin sos ieftin, o bucata de peste si nici macar o bucata intreaga de cascaval. E o farsa pentru cat de mult platesti", a adaugat angajatul McDonald's.

Lucrurile nu stau prea bine nici la fast-foodul Burger King. "Aveam 4 cuve cu ulei, in care prajeam cartofii. Dupa doua zile, uleiul devenea prea inchis la culoare pentru cartofi, asa ca il mutam la pui. Dupa inca o saptamana de prajit pui, cand uleiul era inchis la culoare ca uleiul de motor, incepeam sa prajim pestele in el", a declarat un fost angajat.

Sursa foto: archive.mises.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea