INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Andrei Serban, actor de rezerva

Regizorul a inlocuit un actor si a dansat pe muzica Rolling Stones, la Nationalul clujean. Merita sa vii pana la Cluj si sa vezi doua spectacole de-ale lui Andrei Serban , reprezentate succesiv in aceeasi seara, intr-un adevarat maraton teatral pe scena Nationalului „Lucian Blaga”. Merita cu atat mai mult cu cat ai sansa sa-l vezi pe regizor in ipostaza de actor, jucand in ambele reprezentatii, dansand rock pe „High Tide and Green Grass” de Rolling Stones, „Venus in Furs” de velvet underground sau cantand „The Madcap Laughs” de Syd Barrett, mobilizand cu ardoare echipa intr-un experiment unic, pe fundalul cantecelor „Astronomy Domine” si „Jugband Blues” de Pink Floyd . De dragul lui Beligan Actorul Petre Bacioiu, care interpreteaza rolul Max in piesa „Rock’n’Roll”, de Tom Stoppard si Louis, in „Don Juan in Soho”, ultimele doua premiere ale lui Andrei Serban montate pe scena Nationalului Clujean, s-a imbolnavit si nu a putut juca sambata seara. Pentru ca actorul Radu Beligan facuse 14 ore alaturi de fiica sa, Lamia Beligan, venind din Bucuresti special pentru a vedea aceste spectacole, regizorul si Ion Vartic, directorul teatrului, au hotarat ca insusi Andrei Serban sa-l inlocuiasca pentru a nu dezamagi publicul si invitatii. (continuarea in Evenimentul Zilei )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea