Social

#andrei chiliman #andrei chiliman pnl #demisie andrei chiliman

Andrei Chiliman vrea sa demisioneze din PNL

Andrei Chiliman a fost inlocuit luni cu Eugen Nicolaescu la sefia PNL Bucuresti. In aceste condtii, edilul Sectorului 1, ia in calcul "in mod foarte serios" demisia din partid.

"Astazi, pentru prima data, iau in considerare demisia din PNL. Este o decizie foarte grea, pentru ca sunt membru al acestui partid de aproape 23 de ani", a spus Chiliman.

Andrei Chiliman a mai declarat ca va lua o decizie numai dupa ce se va sfatui cu Mircea Ionescu Quintus, cel de la care a invatat sa faca politica, dar si cu Radu Campeanu si Calin Popescu Tariceanu.

Pe de alta parte, Eugen Nicolaescu, cel care l-a inlocuit pe Chiliman la sefia PNL Bucuresti, este de parere ca acesta nu va demisiona. "Simt ca Andrei Chiliman a vorbit la suparare, nefundamentat si, in acelasi timp, cand faci parte dintr-un partid politic, ii respecti deciziile. Daca nu-ti convine, comentezi in interiorul partidului, nu in afara lui. Politicienii cred ca isi pot permite mai multe", a declarat Nicolaescu la Digi 24.

"Andrei Chiliman nu va demisiona. Eu cunosc omul si omul vorbeste la suparare si poate si impins de la spate de unii colegi. Cred ca Andrei Chiliman are suficient de multa experienta politica sa inteleaga ca nu functia de presedinte PNL Bucuresti il face credibil in functia de primar", a adaugat acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea