Social

#andrei chiliman #pnl #demisie pnl #demisie andrei chiliman #biroul politic central pnl

Andrei Chiliman isi da demisia de onoare din Biroul Politic Central al PNL

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a anuntat, marti, ca isi demisia de onoare din Biroul Permanent Central al Partidului National Liberal. El a precizat ca nu paraseste definitiv partidul, urmand sa ramana membru simplu.

"Imi dau demisia de onoare din Biroul Politic Central al PNL. Consider ca facand parte din actuala echipa de conducere a PNL, aleasa pe lista propusa de presedintele Crin Antonescu, nu mai sunt in masura sa fac ceea ce mi-am propus pentru cetatenii care m-au investit cu increderea lor. Este un gest de onoare si fata de cei pentru care m-am implicat in politica, dar si fata de presedintele partidului", a declarat Chiliman.

"Raman la datorie si pentru ca m-am consultat cu Ionel Bratianu, si nu prin spiritism, ci prin lectura. O lectura pe care i-o recomand si domnului presedinte Crin Laurentiu Antonescu, caruia ii fac cadou aceasta carte, cu speranta ca va opri procesul de transformare a revolutiei bunului simt in revolutia bunului plac", a adaugat acesta.

Volumul la care se refera Andrei Chiliman se numeste "Ion I.C. Bratianu – Conceptie si management politic” si a fost scris de Ion Novacescu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea