Social

#parlament #romani #uninominal

Andrei Alexandru: Romanii nu sunt pregatiti pentru votul uninominal

Purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru, considera ca romanii nu sunt pregatiti pentru votul uninominal . El i-a recomandat presedintelui Basescu sa invite partidele parlamentare la Cotroceni ca sa discute inca o data oportunitatea votului uninominal.

Invitat marti seara la emisiunea Realitatea Zilei, Andrei Alexandru a declarat ca poporul roman nu este pregatit pentru vot uninominal . El si-a argumentat afirmatia cu incidentele de luna trecuta de la Stefanesti cand mai multi localnici si-au vandut voturi.

"Poporul roman nu este pregatit, nu e pregatit nu pentru ca e prost, ci pentru ca e prea multa saracie si unii sunt capabili sa-si vanda votul pentru o suma oarecare", a afirmat Andrei Alexandru.

Purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului este de parere ca alegerea prin vot uninominal in scrutinul din toamna ar aduce in Parlament oameni de afaceri care vor dori doar sa-si recupereze inzecit banii investiti in campania electorala.

"O sa ne trezim in Parlament cu oameni de afaceri care o sa-si doreasca sa-si recupereze banii. Readucem in Parlament, pe usa din fata, oameni de afaceri, iar ei vor dori sa-si recupereze banii investiti in campania electorala nu o data, nu de doua, ci de zece ori. Si atunci bagam din nou coruptia in Parlament pe usa din fata sub pretextul acestui vot uninominal", a declarat Andrei Alexandru.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea