Social

Andreea Raicu, din nou singura

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Mereu prieteni de la Prima, Andreea Raicu, s-a despartit de curand de iubitul ei, Robert , manager la Zapp. Principalul motiv al despartirii celor doi este nepotrivirea de caracter, Andreea considerand ca Robert nu este partenerul ideal pentru ea.

Ghinionul in dragoste pare sa o urmareasca pe Andreea Raicu, frumoasa prezentatoare a emisiunii Mereu prieteni de la Prima TV, ultima ei relatie, cea cu unul din directorii de la Zapp, pe numele sau Robert, constantean de origine, aflandu-se in impas.

Cei doi au avut cateva discutii in contradictoriu chiar in preajma Sarbatorilor de iarna, dupa care si-au spus ca au nevoie de o perioada de separare . Asa se face ca in ultima vreme Andreea a preferat compania fostului ei iubit, Tudor Vasile , ramas la stadiul de amic pe umarul caruia ar putea sa planga oricand, iar Robert s-a declarat singur si disponibil. In noaptea dintre ani Andreea a fost prezenta in club Cabaret alaturi de Tudor Vasile si un grup de prieteni, dar stupoare... Robert a lipsit.

La cateva zile dupa Revelion, Andreea ar fi vrut sa plece intr-o scurta vacanta in afara tarii, dar a renuntat la plan, mai ales ca Robert a ales sa petreaca impreuna cu alt grup de prieteni in Italia, unde are si rude. Andreea si Robert s-au cunoscut la inceputul anului trecut si in scurt timp au devenit un cuplu. Vedeta emisiunii Mereu prieteni tocmai se despartise dupa un scandal de presa de Tudor, fiul fostului prim-ministru Radu Vasile si relatia cu Robert a venit la timp.

(continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea