Social

#andreea paul vass #vicepresedinte pdl #declaratie andreea paul vass

Andreea Paul Vass: USL a facut praf credibilitatea Romaniei

Andreea Paul Vass, vicepresedintele PDL, a declarat, la RFI Romania, ca USL a distrus in trei luni credibilitatea pe care democrat-liberalii au construit-o in perioada 2010-2011.

"In discutiile cu Fondul (Monetar International), s-a mai subliniat un lucru: credibilitatea. Noi am construit-o intr-un an si jumatate, adica in 2010 si 2011. Asa se face ca la mijlocul anului trecut, Fitch ne reda statutul de tara recomandata pentru investitii cu perspectiva stabila. Or din pacate, guvernarea de trei luni a USL n-a reusit decat sa faca praf aceasta credibilitate construita pe suportul romanilor", a spus Vass.

"Astazi vedem ca criza politica a blocat orice decizie guvernamentala, orice decizie economica. Asistam la o batalie lipsita total de ratiune, complet obscura, in care justitia este puternic atacata din partea liderilor USL. E o perioada in care asistam la semnale din partea partenerilor nostri importanti, ma refer la UE si SUA, ceea ce se traduce prin reducerea increderii investitorilor in Romania si stagnarea economica a tarii",a mai declarat vicepresedintele PDL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea