Social

Andreea Marin este nefericita in casnicia cu Banica Jr.

Zilele trecute, obiectivele paparazzilor revistei Ciao! au surprins inca un moment tensionat in relatia Andreea Marin - Stefan Banica Jr.

Dupa o vizita de afaceri in cartierul Primaverii, cei doi soti au avut cateva divergente de opinie care s-au soldat cu un scandal in toata regula.

Singura prin spitale

Saptamana trecuta, Zana Surprizelor si sotul ei, Stefan Banica Jr., au mers cu treaba undeva in Primaverii. Potrivit surselor, motivul vizitei a fost legat de un contract si se pare ca lucrurile nu au decurs tocmai lin. La iesirea din resedinta cu pricina, cei doi erau negri de suparare . Si nu negocierile au fost de vina. Andreea si Stefan tocmai incheiasera o cearta suficient de serioasa pentru ca fiecare sa-si vada de drumul lui fara prea multe explicatii.

Vedeta TVR a facut prima oprire la o Centru de chirurgie uro-genitalo-mamara, pesemne pentru a se interesa de evolutia problemelor care nu-i permit sa ramana insarcinata. Indurerata de faptul ca sotul ei nu a insotit-o intr-o astfel de vizita, Andreea l-a sunat. Din nefericire rezultatul nu a fost cel asteptat. Paparazzii Ciao! au surprins o noua cearta intre cele doua vedete, de data asta soldata cu hohote de plans. (continuarea in Averea )

ANDREEA MARIN ISI RISCA SANATATEA PENTRU A RAMANE INSARCINATA

Zana Suprizelor isi doreste atat de tare sa-i ofere un copil sotului ei incat a ajuns sa-si riste viata pentru a ramane insarcinata. Andreea urmeaza de luni bune diferite tratamente de fertilitate care, insa, nu dau rezultate. Ba chiar mai mult de atat, ii fac rau vedetei, dezvaluie revista VIP . Prezentatoarea tv a facut o reactie alergica severa la unul dintre medicamente. Si, daca la inceput starile de greata, ametelile si lesinurile repetate au fost interpretate ca un succes al tratamentului, Andreea a ajuns pe patul de spital, unde a aflat vestea trista.

NU SE DA BATUTA

Chiar daca faptul ca tratamentul nu a dat roade a demoralizat-o, vedeta TVR este gata sa incerce si alte metode de a ramane insarcinata. Asa ca merge la consultatii la cei mai mari ginecologi din Romania. Problemele pe care le are acum Andreea Marin sunt rezultatul unei sarcini pierdute cu mult timp in urma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea