Social

Andreea: "Eu si Stefan am ales discretia"

O exceptie: numele Andreea Marin Banica apare pe genericul "Surprizelor


Amfitrioana emisiunii Surprize, Surprize va aparea in aceasta seara pe generic cu numele Andreea Marin Banica, in deschiderea celui de-al optulea sezon al emisiunii. Proaspata doamna Banica spune ca duce o viata discreta alaturi de Stefan Banica Jr., care ar fi luat tot atatea trofee si fara prezenta ei la Gala premiilor celor mai iubiti romani.

EVZ: Ce se asteapta de la noul sezon Surprize? Cum explici longevitatea acestei emisiuni?
Andreea Marin: Noul sezon de Surprize inseamna un indemn totodata: traieste frumos!

Cu o echipa pe jumatate noua - baletul, coprezentatorul, asistentii cei noi vor face in aceasta seara cunostinta cu publicul nostru - cu un decor realizat dupa ultimele repere ale tehnicii moderne din studiourile occidentale, cu bucuria ca am pasit cu dreptul in noul sezon, dupa ce show-ul "Cei mai iubiti s-a situat in varful ierarhiei audientelor in seara de 1 martie, revenim astazi cu cel mai longeviv succes de televiziune: incepe anul opt de "Surprize, Surprize.

Unele zvonuri sustin ca ai avea la TVR un salariu de 10.000 de euro pe luna. Este adevarat?
Eu nu sunt platita cu un salariu, pentru ca nu sunt angajata nimanui. Imaginea mea reprezinta televiziunea nationala si sunt remunerata direct proportional cu rezultatele muncii mele.

Am inceput de jos, de la jumatate de norma, adica 50 de lei pe luna din care imi luam zilnic o sticla de Cola si imi plateam drumul cu masina pana la serviciu, atat imi ajungeau.

Am ajuns astazi sa simt ca retributia pentru un contract pe care il semnez, fie ca e vorba de televiziune, publicitate, productie, manageriat, este o masura a valorii mele profesionale si, fireste, sunt multumita de asta.

Ce aduce nou numele "Banica in imaginea Andreei Marin?
Numele meu pe ecran, trecut deja pe genericul Cei mai iubiti, este Andreea Marin Banica. Toate intrebarile isi vor afla raspunsul in timp, prin faptele noastre, nu prin vorbe, ca si pana acum, care au infirmat pas cu pas zvonurile vadit rauvoitoare.

Discretia este calea pe care am ales-o eu si Stefan, si ne pasa de oamenii de bun-simt care cunosc intelesul acestui cuvant.

S-a speculat in presa ca Stefan Banica a luat prea multe premii la Gala premiilor Cei mai iubiti, prezentata de tine. S-au creat disensiuni intre voi din cauza asta?
Ieri, colegii mi-au trimis un mesaj pe internet, citat din randurile scrise de un domn pe un forum al unui cotidian central, care spunea lucrurilor pe nume mai bine decat am fi facut-o noi vreodata.

Ideea era ca omul se intreba, pe scurt, de ce se pune la indoiala valoarea profesionala a unui artist care umple trei zile la rand Sala Palatului cu casa inchisa pentru un concert unic in Romania, de ce n-a comentat nimeni in niciun an cand Stefan a obtinut trofee "cei mai iubiti si o fac doar acum, cand suntem impreuna, de ce nu fac o ancheta, caci e clar ca un sondaj realizat de IMAS, un prestigios institut de sondare a opiniei publice nepus la indoiala pana acum, nu e un bun al Andreei Marin sau al TVR, manevrabil dupa propriile dorinte.

Tot trei categorii au castigat si Carcotasii , de ce omitem acest mic detaliu? Cu mine la carma acestui show, care si-a castigat respectul publicului, sau fara mine acolo, rezultatul votului romanilor ar fi fost acelasi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea