Social

#michael jackson #medic #mutilare #medicamente

Anchetatorii mortii lui Michael spun ca acesta isi facea singur rau pentru a primi medicamente

Detectivii care investigheaza moartea megastarului au descoperit dovezi tulburatoare. Michael Jackson se ranea singur in saptamanile dinaintea decesului sau pentru a obtine calmantele puternice. Doctorul care i-a administrat ultimul medicament va fi acuzat de omucidere .

Michael Jackson si-ar fi facut singur rau pentru a obtine Demerol, un analgezic foarte puternic, de la doctorul sau. Aceasta este concluzia la care au ajuns anchetatorii1 dupa ce au interoget peste 30 de martori.

"Conform martorilor, se dadea cu capul de perete, lovea cu pumnii si picioarele in mobila, facea orice pentru a isi cauza rani sau vanatai. Incerca sa-si convinga doctorii ca a suferit un accident si ca are nevoie de medicamente" a declarat o sursa apropiata politistilor, citata de Stirile ProTV.

Cheltuielile pe medicamente ale regelui muzicii pop se ridicau la 30.000 de lire sterline pe luna. Cocktailul de calmante, antidepresive , sedative si analgezice l-a slabit pe Michael Jackson atat de mult incat doza de Propofol administrata intravenos de doctorul Conrad Murray .

Doctorul urmeaza sa fie acuzat de crima

Mai multe surse apropiate anchetei au declarat pentru cotidianul britanic The Sun ca politistii urmeaza sa il acuze oficial pe doctorul Conrad Murray de omucidere. 

Alaturi de el, mai sunt implicati si alti medici, printre care dermatologul lui Michael, dr. Arnold Klein, care vor fi acuzati de malpraxis pentru ca i-au prescris lui Michael medicamente de care nu avea nevoie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea