Social

Anca Parghel sustine un concert extraordinar de Florii

Anca Parghel Band si Orchestra Nationala de folclor vor canta impreuna, intr-un spectacol de gala, la Palatul National al Copiilor , in data de 20 aprilie 2008, ora 19.00. De la folclor la jazz, sau jazzul romanesc si radacinile sale. O abordare entuziasta, plina de farmec, intr-o seara speciala: seara de Florii.

Fundatia Valente Umane organizeaza acest concert extraordinar cu o dubla semnificatie . Pe de o parte deschide un ciclu de spectacole din istoria muzicii romanesti, urmarind dezvoltarea genurilor muzicale si influenta cantului popular asupra lor, dupa un concept inedit. Pe de alta parte, urmareste definirea unui eveniment muzical anual, de traditie: Concert de Florii, dupa modelul Concertului de Anul Nou de la Viena.

Anca Parghel aduce cu ea, prin vocea ei minunata, bucuria fara margini de a trai, de a iubi, aduce lumea basmelor romanesti cu tinerete vesnica si viata fara de moarte. Entuziasmul cu care a Anca Parghel a imbratisat aceasta idee, naturaletea si farmecul sau in colaborarea cu Orchestra Nationala de Folclor au facut posibila materializarea acestui proiect.

Vor fi pusi in valoare, o data-n plus, muzicieni de mare anvergura, de la bandul extraordinar al Ancai Parghel, la solistii fenomenali ai Orchestrei Nationale de Folclor. Este un vis implinit al Fundatiei Valente Umane, este un inceput de drum incitant, care trebuie sa duca la forme moderne si mai atractive in arta spectaculului din Romania .

Biletele pentru Concertul Extraordinar de Florii se gasesc pe www.bilete.ro si in magazinele Diverta din Mall Plazza, Mall Vitan, Unirea si Scala. Pret 50 lei - intrare generala.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea