Social

Anca de la A.S.I.A., terorizata la telefon

Trupa A.S.I.A. se afla intr-o zodie blestemata. Perioadele de liniste din sanul formatiei se spulbera ca un balon de sapun, iar problemele reapar din nimic.

De data aceasta, frumoasa blonda Anca este in centrul "furtunii". De doua luni incoace, ea este terorizata la telefon. Ca sa scape, Anca a luat legatura cu un avocat si a cerut Politiei sa deschida o ancheta pentru a afla cine se ascunde in spatele telefoanelor amenintatoare.

Pana in toamna trecuta, Anca a avut o relatie de cinci ani cu seful galeriei lui Dinamo, profesorul de geografie Mihnea. Ei s-au despartit, iar cantareata a vrut sa-l uite cat mai repede. N-a fost chip insa. Inainte de sarbatorile de iarna, a inceput sa primeasca o avalansa de mesaje pe telefonul mobil sau sa fie sunata in toiul noptii. "L-am banuit pe Mihnea in prima faza, dar cred acum ca el nu poate sa-mi faca asa ceva pentru ca-l stiam un tip matur", ne-a marturisit Anca.

Zeci de beep-uri si mesaje pe noapte!

Mesajele erau transmise ca si cum ar fi fost scrise de o fata: "Imi spunea ca nu ma va lasa in pace pana nu-mi fac un alt prieten si sa si scrie presa despre relatia noastra. Mi-a zis ca asa va inceta sa ma mai iubeasca baiatul care ar fi cu ea!".

Initial, Anca a considerat ca e vorba despre o gluma si ca totul se va opri la un moment dat. "S-a intrecut masura si am contactat un avocat cunoscut (maestrul George Papu) pentru ca ma saturasem. Nu puteam dormi. Suna continuu! Zeci de beep-uri, mesaje, noapte de noapte... Si nici nu stiam numarul. Am cerut Politiei sa depisteze cine se afla in spatele acelor apeluri, dar intre timp s-a mai domolit si eu am renuntat!", ne-a mai povestit Anca. (continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea