Social

#politica #anca boagiu #senator pdl #repatriere romi #acord repatriere romi

Anca Boagiu, despre acordul de repatriere a romilor: E demagogie ieftina

Acordul semnat de Guvernul Ponta in privinta repatrierii in Romania a romilor din Franta este "demagogie ieftina si non-europeana", este de parere senatorul PDL Anca Boagiu.

"Au existat niste protocoale de colaborare intre ministerele de Interne. Avem ofiteri care sunt trimisi special sa monitorizeze si sa sustina programele de reintegrare", a declarat Anca Boagiu la B1 TV.

Ea mai spune ca memorandumul semnat ieri "arata o ignorare din partea Guvernului Ponta a ceea ce inseamna politica europeana". "Sa spui 'nu' sau 'dati-ni-i' si dupa aia nu stiu ce facem cu ei... Astept sa vad un program de succes, dar nu poti sa-i iei ca si cum ai lua carne vie. E demagogie ieftina si non-europeana", a adaugat senatorul PDL.

Acordul-cadru experimental semnat cu Franta prevede ca pana la sfarsitul lunii septembrie o parte din romii din aceasta tara vor fi repatriati in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea