Social

ANAF a pierdut definitiv procesul cu Gigi Becali

Tribunalul Bucuresti a respins, vineri, printr-o sentinta definitiva si irevocabila, recursul intentat de Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala ( ANAF ) impotriva deciziei prin care judecatoria sectorului 3 ridicase sechestrul asigurator de pe averea omului de afaceri Gigi Becali, informeaza agentiile de stiri. Instanta a decis ca recursul este nefondat, iar hotararea este definitiva.

In urma cu sase luni, pe 17 octombrie 2005, ANAF a pus sechestru asigurator pe bunurile omului de afaceri, inclusiv asupra actiunilor pe care acesta le detinea la SC Steaua Bucuresti SA, pentru a putea recupera datoriile pe care clubul le avea la stat, respectiv peste 41 milioane de lei.

Becali a constestat decizia ANAF in instanta, iar judecatoria sectorului 3 a admis, la inceputul lunii noiembrie, in sedinta publica, contestatia lui Gigi Becali fata de masura ANAF. Autoritatea Nationala a facut apoi recurs impotriva acestei decizii. Tribunalul Bucuresti a respins, vineri, printr-o sentinta definitiva si irevocabila acest recurs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea