Vedete din Romania

#condus fara permis #ana maria morodan #dosar penal #arest #droguri

Ana Maria Morodan, retinuta de politie! A fost prinsa la volan drogata si fara permis de conducere

Ana Maria Morodan a fost retinuta de politie, seara trecuta. Influencerita a fost prinsa conducand sub influenta drogurilor si fara permis de conducerea. Deoarece a refuzat testarea a fost dusa la Brigada Rutiera. La aceasta ora, Ana Maria Morodan s-ar afla intr-unul dintre centrele de detentie ale Politiei Capitalei. 

 

Potrivit informatiilor aparute in presa pana la aceasta ora Ana Maria Morodan a fost retinuta seara trecuta, in zona de Nord a Capitalei. Aceasta a fost prinsa conducand cu permisul suspendat. In plus, ar fi condus sub influenta alcoolului si a substantelor interzise.

Potrivit Brigazii Rutiere, aceasta ar fi fost oprita in trafic la ora 16:00. Aceasta a fost trasa pe dreapta de politie, dar nu a oprit in locul indicat ci mult mai departe. In momentul in care a incercat sa parcheze aceasta ar fi lovit doua masini care se aflau intr-o parcare.

In urma legitimarii, politistii au constatat ca nu avea documentele de identitate asupra acesteia. Mai mult, pentru ca a refuzat recoltarea probelor biologice, Ana Maria Morodan a fost dusa la sediul INML. In urma acestor abateri i s-a retinut permisul de conducere.

Ana Maria Morodan, oprita din nou, in trafic, cateva ore mai tarziu

In jurul orei 23:00, politistii au oprit-o din nou in trafic pe Ana Maria Morodan. In urma verificarilor acestia au constata ca aceasta avea permisul de conducere suspendat.

A fost testata cu aparatul alcooltest, testare pe care a acceptat-o cu greu. Rezultatul a indicat o valoare destul de mica de alcool in aerul respirat. Insa in momentul testarii cu aparatul drugtest, acesta a indicat o prezenta a substantelor psihoactive. Aceasta s-a ales cu al doilea dosar penal in aceeasi zi, pentru conducerea sub influenta alcoolului si drogurilor si a fost retinuta pentru o perioada de 24 de ore.

Ana Maria Morodan urmeaza sa fie prezentata astazi in fata magistratilor de pe langa Judecatoria Sectorului 1, unde procurorul va decide daca sunt necesare alte masuri in cazul acesteia.  

“La data de 28 Martie, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul caruia se afla o femeie. 

Conducatoarea autovehiculului nu s-a conformat, si-a continuat deplasarea, moment in care a intrat in coliziune cu doua autovehicule. 

In urma accidentului de circulatie au rezultat doar pagube materiale. 

Dupa stabilirea identitatii, au efectuat verificari cu privire la situatia juridica a dreptului de a conduce, iar cu aceasta ocazie au constatat faptul ca, femeia figura cu permisul de conducere retinut ca urmare a dosarului de cercetare penala intocmit in conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal. 

De asemenea, politistii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de pana la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. 

In urma testarii preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezenta in organism a substantelor psihoactive. 

In acest context, conducatoarea autovehiculului a fost condusa la sediul INML in vederea prelevarii de mostre biologice, iar in cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala pentru savarsirea in concurs a infractiunilor prevazute si pedepsite de art. 335 alin. 2 si 336 alin.2 din Codul Penal: 

In baza probatoriului administrat in cauza, organele de cercetare penala din cadrul Brigazii Rutiere au dispus retinerea femeii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatorului Sectorului 1 in vederea luarii unei masuri preventive.”, se arata in comunicatul transmis de reprezentantii Politiei Rutiere din Romania. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare