Social

Amurgul zeilor

Jale mare pe micile ecrane! criza alimentara mondiala, vine foametea, au crescut preturile la alimente in SUA, de unde panica obezilor s-a transmis si la noi in direct si la ore de varf, adica in plin amurg bacovian: "dar noteaza-n cartea vremii filozoful proletar: greve, sange, nebunie, foame, planset mondial" - fireste, "pe-un decor miliardar ". Dar cum spaima se vinde bine iar foamea e pe intelesul oricarui stomac, dezbaterile tv si-au astamparat foamea cu spaima fata de declaratiile dlui Basescu - unde primul vizat ramane dl Iliescu .

De la revolutie incoace, scena politica s-a impartit mereu intre dl Iliescu, mostenitorul sistemului - si cei care-l contestau: intai dl Constantinescu si apoi dl Basescu. Cum conservarea structurilor a dus, inevitabil, si la conservarea conflictelor intre esaloane, nu e de mirare ca si astazi, in 2008, presedintele Basescu si-a identificat adversarul tot in persoana totemica a dlui Iliescu, fara de care PSD ar fi evoluat altfel.

 

Continuarea in Curentul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea