Social

#vaslui #dinamo #fotbal

Amicul lui Borcea i-a „ars“ pe vasluieni

Arbitrul rus Igor Egorov a intrebat la sedinta tehnica de oficialul dinamovist, dar nu a ezitat sa-i avantajeze pe class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/azeri" title="azeri">azeri " title="azeri">azeri in partida cu moldovenii

FC Vaslui a pierdut sambata, scor 1-2, in prima mansa din al treilea tur din Cupa UEFA Intertoto, cu Neftci Baku. Returul se va disputa pe 26 iulie, ora 20.30.

Finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, s-a declarat ieri multumit. "Echipa s-a prezentat foarte bine. Sunt superoptimist in privinta calificarii, pentru ca avem echipa buna.

A fost o intamplare ca am pierdut. Am jucat pe o caldura infernala, cred ca erau 40 de grade Celsius", a spus fostul arbitru international.Porumboiu a pus infrangerea echipei sale pe seama arbitrajului prestat de centralul rus Igor Egorov.

"La 1-1 am dominat jocul, am avut si o bara, dar a intervenit arbitrul, care l-a eliminat pe Balace, pentru doua cartonase galbene. Primul avertisment a fost de rasul lumii. La al doilea, i-a dat prilejul sa i-l acorde. A fost un arbitraj total ostil. Centralului nu-i trebuia fluier, ci un Kalasnikov. Arbitrul a pus tot ce avea in dotare pentru victoria azerilor", a adaugat vasluianul.

Porumboiu a relatat si o intamplare ciudata: "Cei care au participat la sedinta tehnica mi-au spus ca, in momentul in care a auzit de Romania, a intrebat de Cristi Borcea. E prietenul lui Borcea. Nu stiu de unde il cunoaste".

Egorov, arbitru la Dinamo - Xanthi

Dupa meciul Dinamo - Xanthi, scor 4-1, din turul I al Cupei UEFA, din sezonul 2006-2007, "Gazeta Sporturilor" a relatat ca brigada rusa de arbitri care a oficiat, cu acelasi Igor Egorov la centru, s-ar fi intalnit inaintea meciului, la un magazin Nike, firma care e sponsor oficial al lui Dinamo, cu directorul sportiv al dinamovistilor, Constantin Danilescu .

Arbitrii au parasit magazinul ceva mai tarziu, incarcati cu sacose pline de cumparaturi. Oficialii FRF care ii insoteau pe arbitri au dezmintit intalnirea.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea