Social

#Laura Bretan #Americanii au talent #romanii au talent

Americanii, cuceriti de o romanca de 13 ani VIDEO

Dupa ce a impresionat o tara intreaga, la „Romanii au talent”, Laura Bretan, in varsta de 13 ani, i-a lasati muti de uimire si pe jurati „Americanii au talent”.

Interpretarea aceeasi arie ca pe scena show-ului de la Pro TV,„Nessum dorma”, a lui Puccini, i-a adus Laurei Bretan, un loc in semifinala. Cantareata Mel B. a fost fost cea care a apasat butonul de aur.

„Cred ca acest show iti va schimba viata complet si eu voi incepe sa-si schimb viata chiar acum„, a spus fosta cantareata a legendarei trupe Spice Girls.

Celebrul jurat si producaor Simon Cowell a recunoscut ca nu a mai avut, pana acum, un concurent cu o voce atat de remarcabila. „Nu am mai auzit asa ceva in toti anii de cand fac acest show. Serios. Este incredibil. Ceea ce face ca totul sa fie si mai frumos este faptul ca esti o persoana atat de draguta… atat de umila. Nici macar nu stii cat de uimitoare esti„, a spus juratul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea