Social

#amenzi #bannere #cladiri deteriorate #bannere cladiri

Amenzi usturatoare pentru cei care amplaseaza bannere pe cladirile deteriorate

Legea privind amplasarea si autorizarea mijloacelor publicitare, initiata de deputatul PDL Elena Udrea, a fost aprobata ieri de Parlament. Astfel, potrivit noii legi, amplasarea bannerelor publicitare pe cladirile in stare avansata de deteriorare este strict interzisa.

Aceasta masura a fost luata in primul rand pentru a evita eventualele accidente ce ar putea avea loc, din cauza afectarii rezistentei acestor cladiri.

Totodata, aceasta lege le interzice firmelor de panotaj sa amplaseze afise publicitare in parcuri, pe arbori, in parcurile si rezervatiile naturale sau in institutiile publice, dar si in alte locuri interzise de administratia publica.

Persoanele care nu respecta aceasta lege vor fi sanctionate drastic, sumele fiind cuprinse intre 500 de lei, minimul pentru persoanele fizice, si 50.000 de lei, amenda maxima prevazuta in lege pentru firme.

Primarii care incalca aceste prevederi vor fi si ei sanctionati cu sume cuprinse intre 10.000 si 15.000 de lei.

Sursa foto: playtech.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea