Social

#amenda #patriarhie #dealul patriarhiei # vanzatori ambulanti

Amenzi la Patriarhie

Peste 250 de vanzatori ambulanti au fost amendati, in ultima saptamana, cu ocazia manifestarilor organizate in zona Dealului Patriarhiei de sfantul dimitrie cel Nou.

Amenzile s-au ridicat la aproape 500.000 de lei, iar vizati au fost, in principal, rromii care vindeau lumanari si alte obiecte bisericesti fara sa aiba autorizatie.

Sute de persoane, majoritatea de etnie rroma, au blocat trotuarele din jurul Patriarhiei, incercand sa vanda obiecte de cult - cruci cu beculete, brelocuri, carpete cu chipul lui Iisus sau lantisoare argintii au fost scoase la vanzare sub mesajul ca sunt sfintite. Alti comercianti vindeau porumb, seminte sau alte produse alimentare in conditii care nu respectau nici cele mai elementare norme de igiena.

Comerciantii neautorizati au fost amendati si evacuati, zilnic, din zona Patriarhiei de catre agentii Politiei Calare si ai Serviciului de Ordine Publica din cadrul Politiei Locale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea