Social

Ameliorare de situatie la PD-L Constanta. Elena Udrea e acceptata, dar conditionat

Conducerea noului Birou Permanent Judetean interimar al PD-L Constanta , aleasa sambata de nemultumitii din partid, sustine ca nu este deranjata ca Elena Udrea sa raspunda in continuare de activitatea organizatiei constantene a PD-L.

„Pe noi nu ne deranjeaza daca Elena Udrea ramane in continuare sa raspunda de organizatia PD-L Constanta. Tot ceea ce va avea de facut va fi sa stea de vorba cu noi, sa se informeze foarte bine in legatura cu problemele si cu tot ce se intampla in organizatia Constanta. Si sunt sigur ca Elena Udrea are capacitatea sa inteleaga si sa transmita mai departe ce trebuie facut”, a declarat Tanase Barde, vicepresedinte in noul BPJ al PD-L Constanta.

Potrivit acestuia, „Elena Udrea a fost dezinformata, iar greseala facuta de ea a fost ca a avut incredere mult prea mare in Ion Popescu, incredintandu-i-se acestuia toata puterea si increderea sa faca asa cum crede el de cuviinta BPJ-ul”. El a adaugat ca filiala PD-L Constanta nu are „o problema cu Elena Udrea. Dar Elena Udrea poate recunoaste ca a gresit. Toti facem greseli in viata si mai ales in politica”.

Potrivit prim-vicepresedintelui noului BPJ al PD-L Constanta, Dumitru Bocai, este exclusa ipoteza ca Biroul Permanent National al partidului sa nu valideze noua conducere a BPJ. Aproximativ 600 de democrat-liberali au participat, sambata, la Consiliul de Coordonare Judetean, convocat de protestatarii din PD-L Constanta.

In sedinta s-a decis dizolvarea BPJ, condus interimar de Ion Popescu, care a fost numit in functie de conducerea centrala a PD-L si anularea excluderilor a 23 de membri de partid , sanctiuni aplicate de Ion Popescu, lider interimar acuzat de protestatari ca fiind 'dictator'.

Pe de alta parte, Ion Popescu considera nestatutar Consiliul organizat sambata, pe motiv ca nu au fost respectate procedurile statutare referitor la convocarea acestuia si ca unele persoane care au condus sedinta erau excluse din partid.

PD-L are in prezent in judetul Constanta doua birouri permanente Judetene, cu conduceri interimare, ambele parti sustinand ca sunt constituite in mod statutar. Totodata, reprezentantii ambelor grupari asteapta ca BPN sa ia, luni, o decizie referitor la situatia de la Constanta.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea