Social

#amelie # cabina foto #cabina foto amelie

Amelie Lovers’ Booth, cabina foto care readuce romantismul de altadata!

Alaturi de Cabina foto Amelie incapatoare, extrem de potrivita pentru petreceri si fotografii haioase impreuna cu prietenii, de curand a fost inaugurata „sora” mai mica Amelie. Este vorba despre Amelie Lovers’ Booth, o cabina mica si cocheta, cu bancuta interioara, numai buna pentru fotografiile de cuplu.

Micuta Cabina foto Amelie a fost deja vedeta la cateva evenimente: a facut atmosfera alaturi de creativii de la McCann Erickson, sub deviza „A Spring to Remember”, si a surprins cele mai frumoase instantanee de Ziua Femeii, odata cu celebrarea a 15 ani Sephora in Romania, in Plaza Mall din Bucuresti.

Oamenii s-au obisnuit rapid cu design-ul intim si elegant al noii cabine foto. Este mai usor sa fii tu insuti atunci cand stai pe bancuta, alaturi de persoana draga, si te amuzi de multitudinea de accesorii cu care te poti juca, pentru instantanee haioase – ochelari supradimensionati, palarii, si mustati dandy.

Design-ul dupa care este conceputa cea de-a doua Cabina foto Amelie trimite cu gandul la fotografiile pretioase ale generatiilor demult apuse, realizate intr-o cabina foto discreta, numai la ocazii cu totul speciale. La fel ca atunci, photostrip-urile raman o amintire draga si astazi, de pastrat si de aratat celor dragi peste ani. Diferenta este ca, in prezent, cabinele foto Amelie sunt la indemana oricui si pot da culoare evenimentelor de orice natura, pentru ca acele amintiri care conteaza sa fie cat mai numeroase!

Amelie loves brands!

Ceea ce este cu adevarat exceptional la Amelie Lovers’ Booth este ca s-a dovedit extrem de versatila. In functie de eveniment, cabina foto poate purta logo-ul si design-ul specifice fiecarui brand in parte. Daca, in mod normal, peretii solizi din care este realizata sunt de culoare neagra, ei pot deveni, la cerere, suport pentru banner-ele evenimentului care are loc in acel moment. Astfel, atat Cabina foto Amelie (cea care primeste pana la 16 persoane), cat si Amelie Lovers’ Booth (cu bancuta, ideala pentru doua persoane) sunt ideale pentru organizarea unui eveniment complet, integrandu-se cu usurinta in tematica si facand apropierea oamenilor mai fireasca.

Totodata, photostrip-urile realizate in Cabina Foto Amelie sunt in ton cu cromatica si logo-ul fiecarui eveniment in parte, ele avand un design diferit, modern si atractiv de fiecare data, adecvat brandului si tipului de eveniment care se desfasoara in acel moment. In acest fel, amintirea pe care oamenii o pastreaza este unica si placuta, vorbeste despre ei si despre eveniment in acelasi timp. Este cadoul mic, dar foarte valoros care poate fi oferit fiecarui invitat in parte!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea