Social

#rapiri copii Bucuresti #rapiri copii #trafic de organe

“Ambulante negre rapesc copii, prin Bucuresti”. Ce anunta Politia Capitalei

 

In fiecare an, parintii sunt ingroziti de isteria rapirilor de copii, din Bucuresti, pentru trafic de organe. Povestea se repeta in fiecare an si reuseste sa puna pe jar sute de parinti.

De la un an la altul se schimba cartierele in circula “ambulanta care rapeste copii”.

Anul acesta a fost ales cartierul Berceni.

Dincolo de ridicolul acestor detalii, foarte multi parinti ajung sa se panicheze din cauza „scenaritei” unor indivizi care se plictisesc in fata calculatorului si lanseaza astfel d emesaje pe retelele de socilizare.

“La nivelul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti nu au fost inregistrate astfel de cazuri si nu au fost gasite persoane decedate carora sa le lipseasca organele interne. Facem apel la persoanele care primesc astfel de mesaje pe orice retea de socializare sa nu le redistribuie sau sa le popularizeze. Acestea sunt mesaje false si nu fac altceva decat sa creeze o stare de panica nejustificata. Periodic, in spaţiul public, au fost difuzate si redifuzate mesaje de acest tip, ele neavand nicio reprezentare reala si nefiind confirmate”, a transmis Politia Capitalei, conform libertatea.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea