Social

# directia nationala anticoruptie #daniel morar #ambasador sua #dna

Ambasadorul SUA vrea sa schimbe legile romanesti de dragul sefului DNA

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein , a declarat, pentru Mediafax, ca Daniel Morar a facut o treaba foarte buna la sefia Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), motiv pentru care ar trebui tinut in aceasta functie cat mai mult.

Mai mult, diplomatul american a sugerat ca ar trebui facut orice in acest sens, chiar si schimbarea legislatiei tarii noastre.

"Ar fi un lucru foarte bun (prelungirea mandatului lui Morar - n.red.). Nu stiu daca se poate , daca nu trebuie amendata legea. Nu sunt familiar cu regulile romanesti. Dar, cu cat il tineti pe Daniel Morar in functie mai mult timp, cu atat mai bine va fi", a declarat Mark Gitenstein.

Ambasada SUA ii laudase activitatea lui Morar si cu o zi inainte.

"Mandatele procurorului general si procurorului sef al DNA expira in 2012, dupa sase ani de realizari impresionante. Incurajam Guvernul Romaniei sa se asigure ca vor fi alesi succesori potriviti pentru a mentine aceleasi standardele", se arata in comunicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea