Social

Amanta lui VanGoethem a recunoscut ca acesta i-a cerut sa minta anchetatorii

In cea de-a treia zi a procesului, Curtea Martiala din Quantico, Virginia, a audiat un martor-cheie - femeia cu care VanGoethem ar fi avut o relatie extraconjugala la Bucuresti. Ilse Wenthworh, fiica unuia dintre diplomatii SUA la Bucuresti, si-a schimbat declaratiile, recunoscand in fata instantei ca, intr-adevar, ea si VanGoethem au avut o relatie sexuala.
Marturisirea vine sa sustina acuzatia de adulter, pedepsita de Codul Militar American cu un an de inchisoare.
Potrivit Revistei "Stars&Stripes", martorul a declarat apoi, in fata celor sapte magistrati, ca in seara dinaintea accidentului in care Teo Peter a murit, pe 3 decembrie, a fost impreuna cu militarul american in doua baruri, si nu intr-unul, asa cum se stia pana acum: mai intai in Coyote Ugly si apoi in Planter's.

Asta dupa ce fusesera la o petrecere.
Plimbarile prin barurile din centrul Bucurestiului s-ar fi incheiat tarziu. Spre dimineata a avut loc accidentul, cand VanGoethem, fara sa opreasca la semnul "Cedeaza trecerea", a intrat cu masina ambasadei intr-un taxi in care se afla Teo Peter.
Martorul Ilse Wenthworh a adaugat, potrivit aceleiasi surse, ca, imediat dupa accident, VanGoethem a sunat-o spunandu-i ca a avut loc un accident grav , ca pasagerul din masina lovita ar putea fi mort si ca totul devine "infricosator".
A urmat o alta marturisire importanta: sergentul i-ar fi cerut sa spuna anchetatorilor ca au fost la o pizza, dupa ce au parasit al doilea club. Mai mult, VanGoethem i-ar fi cerut Ilsei Wenthworh sa faca si alte declaratii mincinoase.
Toate acestea vin sa sustina si acuzatiile de declaratii mincinoase si obstructionarea justitiei aduse lui VanGoethem, fapte pedepsite, la un loc, cu zece ani de inchisoare. Pana acum, Ilse Wenthworh ar fi negat acuzatiile, fapt remarcat de aparare, dar in fata Curtii Martiale ea a marturisit ca a facut-o pentru ca asa i-ar fi cerut VanGoethem.
Pentru omor prin imprudenta , a patra acuzatie, pedeapsa este de trei ani de inchisoare. De marti, cei sapte membri ai Curtii Martiale au audiat in fiecare zi mai multi martori, pentru a lamuri fiecare aspect al acestui caz.
Marti, acuzarea si apararea au dezbatut pe tema conditiilor rutiere in care a avut loc accidentul din 3/4 decembrie, iar miercuri - pe tema presupusei relatii extraconjugale a acuzatului. Procesul continua, iar verdictul este asteptat pentru zilele urmatoare.

Sex in Ambasada SUA de la Bucuresti

,,Am facut sex cu sergentul Cristopher VanGoethem chiar in biroul sau din Ambasada Statelor Unite la Bucuresti". Declaratia incendiara a fost facuta de Ilse Wentworh in cadrul celei de-a treia zile a procesului in care puscasul marin american este acuzat de uciderea lui Teo Peter, potrivit publicatiei "Stars&Stripes".


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea