Social

Am termiNat-o

Ziua plina a summitului (cum a numit dl Cioroianu sedinta deciziilor din Consiliul NATO) s-a dovedit plina de dramatism si ceva mai goala in atingerea obiectivelor - extrem de ambitioase - anuntate. Din cele trei tari nominalizate la aderare au primit invitatie doar doua (Croatia si Albania) in timp ce Macedonia, din pricina opozitiei Greciei, a fost amanata.

Delegatia Macedoniei, frustrata, a plecat imediat acasa. Ucraina si Georgia care sperau sa primeasca "foaia de parcurs" au ramas in fata "usilor deschise" din cauza Germaniei si Frantei dar cu asigurarea "ca vor deveni membre NATO". Conform marturisirilor si prelungirilor, in spatele usilor deschise ale NATO discutiile Consiliului au fost mai tensionate ca niciodata dar victoria in privinta Ucrainei si Georgiei n-a apartinut lui Bush ci lui Putin a carui sosire la Bucuresti a devenit sigura.

Iata un democrat absolut impotriva caruia nu va protesta nimeni. In schimb cativa zeci de protestatari anti-NATO (straini si romani) care inchiriasera o hala la fabrica "Timpuri Noi", reclamati de directorul acesteia ca l-au agresat , au fost dusi la politie cu catuse, verificati (procedura standard in asemenea situatii) si eliberati dupa cateva ore.

 

Continuarea in Curentul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea