Social

#gripa porcina #h1n1 #gripa #virus #imbolnavire #infectare

Alte trei cazuri de gripa porcina confirmate la Timisoara

Inca trei cazuri de gripa porcina in Romania. Ministerul Sanatatii a anuntat astazi ca trei dintre cei cinci suspecti de gripa noua internati la Timisoara sunt infestati cu virusul AH1N1 . Astfel, Romania ajunge la 22 de cazuri de gripa porcina.

Persoanele bolnave au fost internate la Spitalul Victor Babes si se afla in tratament cu antivirale. Potrivit medicilor, cele trei persoane, printre care si un copil sunt membrii unei familii care a calatorit in acelasi avion cu un bolnav din Germania.

Potrivit Adevarul, un aspect important mentionat de autoritati a fost acela ca in acest caz a functionat colaborarea dintre cele doua state, autoritatile germane anuntandu-le pe cele romane de faptul ca cei cinci suspecti s-au aflat in contact cu un cetatean neamt, infectat cu H1N1.

Odata cu anuntul de astazi, Romania ajunge la un numar de 22 de cazuri de infectare cu virusul H1N1, care produce gripa porcina. Primul caz a fost depistat in tara noastra in luna mai.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea