Social

Alonso n-are loc la Ferrari

In ajunul Grand Prix -ului, presedintele italienilor spune ca ibericul nu ar face echipa buna cu Kimi Raikkonen.
 
Formula 1 ajunge pentru prima oara in Europa in acest an, 11 echipe aliniindu-se la start pe Circuit de Catalunya, de la Barcelona, cu ocazia Grand Prix-ul Spaniei (duminica, ora 15.00, TVR 1). Vicecampionul mondial Lewis Hamilton (McLaren) se intoarce in tara care il uraste cel mai tare, cu suporteri a caror atitudine a determinat FIA sa lanseze joi programul „Curse impotriva rasismului“.

Este casa lui Fernando Alonso , insa noile Renault-uri sunt departe de cele din 2005 si 2006, care aruncau Spania in aer si il transformau in El Campeon. Campionul entitre Kimi Raikkonen (Ferrari) este cel mai relaxat dintre toti, victoria de la Sepang si pozitia de lider a clasamentului general conferindu-i o pozitie de forta.

In plus, presedintele Ferrari, Luca Di Montezemolo, l-a asigurat de un viitor linistit, anuntind in „ Gazzetta dello Sport “ ca o linie de piloti Raikkonen/Alonso la Maranello ar fi daunatoare scuderiei de la Maranello.

 „Vreau ca cei doi piloti sa lucreze in echipa“, a spus el, sugerand ca ibericul este vinovat de rupturile de anul trecut, de la McLaren.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea