Social

# meniu nunta alina vidican # meniu alina vidican # nunta america #nunta cu sarmale in america #nunta alina vidican # alina vidican #sarmale

Alina Vidican, nunta cu sarmale in America! Cat a costat un meniu si ce mancaruri au primit invitatii

Alina Vidican traieste cele mai frumoase momente! Fosta sotie a lui Cristi Borcea si-a regasit linistea si iubirea in bratele unui milionar in SUA. Joi, Alina s-a casatorit cu Claude si a avut parte de o nunta de vis.

 

Dupa divortul de Borcea, blondina a stat departe de ochii curiosilor si si-a trait in liniste viata. S-a indragostit din nou in urma cu patru ani de milionarul Claude Senhoreti, iar acum are o viata de vis.

Nunta a avut loc intr-un loc exclusivist din zona Floridei, intr-o cladire istorica, numita The Addison, in Boca Raton. Din cauza restrictiilor, mirii au trebuit sa se conformeze si sa faca o petrecere restransa, intre orele 18.00 si 00.30.

Meniul a fost unul exclusivist si a impletit stilul italian, cu cel brazian, american, dar si romanesc. De pe mese nu au lipsit traditionalele sarmalute cu mamaliguta. Pretul pentru un meniu porneste de la 12.279 de dolari pentru 50 de invitati, ceea ce inseamna ca fiecare invitat a trebuit sa plateasca cel putin 246 de dolari pentru meniu!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea