Social

#elena basescu #basescu #iasi #pdl #alina mungiu-pippidi

Alina Mungiu-Pippidi nu va candida pentru PDL Iasi la euro-alegeri

Alina Mungiu -Pippidi a fost scoasa de pe lista PDL Iasi pentru europarlamentare. Seful filialei iesene a PDL, secretarul de stat Dan Carlan , a declarat astazi ca organizatia sa politica va cauta un alt candidat pentru alegerile europarlamentare.

Conform unui comunicat de presa emis de biroul PDL Iasi, organizatia locala democrat-liberala i-a propus Alinei Mungiu-Pippidi sa candideze la alegerile europarlamentare, insa in urma discutiilor purtate cu aceasta "a rezultat ca este nerealist a conta pe o potentiala candidatura a domniei sale". In urma acestei decizii Dan Carlan a anuntat ca va cauta un alt candidat din partea filialei iesene pentru europarlamentarele din iunie.

Odata cu propunerea Alinei Mungiu-Pippidi pentru un loc in Parlamentul European, pe scena politica romaneasca a inceput o serie de discursuri si schimburi de replici destul de dure. Dupa ce a primit propunerea, Alina Mungiu a conditionat un posibil accept de indeplinirea de catre ceilalti candidati democrat-liberali a unor criterii precum cele stabilite de Coalitia pentru un Parlament Curat.

Aceste declaratii au facut referire mai ales la candidatura pentru alegerile europene a mezinei presedintelui Romaniei, Elena Basescu. In urma acestor schimburi de replici, tanara si-a anuntat demisia din PDL, manifestandu-si intentia de a candida independenta.   

 

Citeste si:

Elena Basescu a demisionat din PDL

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea