Social

# dependenta mancare #pizza #dieta #cum sa slabesti

Alimentul care creeaza dependenta. Si tu il consumi des!

Un studiu recent a aratat care sunt alimentele care creeaza cea mai mare dependenta. Asa cum este de asteptat, nu sunt tocmai cele mai sanatoase, asa ca persoanele care au cazut in capcana dependentei au, de cele mai multe ori, si cateva kilograme in plus. 

Erica Schulte şi Ashley Gearhardt de la Universitatea din Michigan (SUA) au încercat să afle dacă există o legătură între dependenţa de medicamente şi cea de alimente. Ele au efectuat un studiu pe aproape 1.000 de persoane si au ajuns la niste concluzii extrem de interesante. Astfel, in topul dependentei de alimente, pe primul loc se afla... pizza! Aceasta este urmata indeaproape (dar nu suficient) de ciocolata si de cartofi prajiti.

La polul opus se afla legumele, evident. Iar cele mai putin interesante din acest punct de vedere sunt castravetii, morcovii si fasolea. O alta concluzie interesanta a fost ca, in ciuda supozitiilor, cafeaua nu da deloc dependenta, neintrand in aceasta lista. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea