Social

#Alexia Eram #castiguri #bani #fiica Andreea Esca

Alexia Eram a dezvaluit la ce varsta a castigat primii ei bani! Ce a trebuit sa faca

In varsta de 22 de ani, Alexia Eram, fiica Andreea Esca, este una dintre cele mai apreciate vedete din noul val, ajungand sa aiba aproape 800.000 de urmaritori pe Instagram.

Chiar daca mama ei este iubita de o tara intreaga si se spune ca ar avea un salariu foarte mare, Alexia Eram afirma ca a inceput de mica sa castige singura bani, pentru a nu depinde de sumele primite de la parinti.

Intr-un interviu pentru Playtech, fiica Andreei Esca a dezvaluit ca primul ei telefon mobil l-a primit la varsta de 12 ani de la parinti si ca, dupa ce si-a facut conturi pe retelele de socializare, toate erau private. Iubitul ei, Mario Fresh, a convins-o insa sa treaca toate conturile de la privat la public.

„De cand sunt mica sunt in aceasta familie, in social media si in televiziune. Intotdeauna am fost o persoana mai publica cu familia mea, dar eu aveam Instagramul privat. Si dupa ce am inceput o relatie cu Mario, mi-a tot spus sa-mi fac Instagramul public si, pana la urma, l-am ascultat, l-am facut public, am inceput sa postez poze si cam asa a inceput cariera mea. Dupa ce am terminat liceul m-am apucat mai serios. Abia la 12 ani si jumatate am avut primul telefon, ultima din clasa, si cred ca atunci mi-am facut conturi pe retelele de socializare. Am fost prezentatoare la un serial de pe Disney, «I love Violeta», si am fost prezentatoare cu Andra Gogan si cu inca o fata, Adina, si atunci mi-am castigat practic primii bani din showbiz, sa zic asa. Cred ca aveam 13-14 ani”, a spus Alexia Eram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea