Social

Alexandru Tomescu incepe turneul de promovare a viorii Stradivarius

In ultima zi a lunii martie, violonistul Alexandru Tomesu si pianistul Horia Mihail vor sustine, la Bucuresti, primul concert al unui turneu national de promovare a viorii Stradivarius. Turneul va continua in perioada 8 aprilie – 27 mai la Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu, Timisoara, Braila, Brasov, Targu Mures, Bacau, Constanta, Craiova, Pitesti, Arad, Oradea si Satu-Mare. Proiectul "Stradivarius-Elder- Voicu : 2008 - 2012" va continua, anual, cu organizarea unui turneu national si scoaterea unui CD. La acestea se adauga si realizarea unui documentar despre istoria viorii Stradivarius-Elder-Voicu.

La Buuresti, Tomescu si Mihail vor canta la Opereta acolo unde va fi lansat si un CD cu lucrari de Ciprian Porumbescu, Fritz Kreisler, Jules Massenet, Pablo Sarasate, Dumitru Capoianu, George Enescu, Antonín Dvorák, Jean Sibelius, Serghei Rachmaninov, Modest Mussorgsky, Dmitri Sostakovici si Serghei Prokofiev, in interpretarea celor doi. Daca Tomescu va canta la vioara Stradivarius, Horia Mihail il va acompania la pianul Bosendorfer, cumparat in luna ianuarie.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea