Social

# bilant catastrofal # bilant covid #covid # alexandru rafila

Alexandru Rafila, despre bilantul catastrofal de ieri: “Este ca si cum s-ar PRABUSI trei avioane, in acelasi timp, incarcate cu pasageri”

Romania a inregistrat ieri un bilant catastrofal. 442 de persoane infectate cu Covid au murit in doar 24 de ore. Dintre acesea doar 45 de persoane erau vaccinate, iar 43 dintre cei vaccinati prezentau comorbiditati.

 

Doua tinere, ambele de 26 de ani, nu erau vaccinate, dar nici nu aveau alte probleme de sanatate si totusi, in ciuda tineretii si a sanatatii, virusul le-a rapus.

Profesorul Alexandru Rafila, prezent intr-o emisiune tv, a declarat ca numarul de decese este similar cu cel care ar rezulta din prabusirea a trei avioane in acelasi timp.

”Sunt absolut tulburat de numarul mare de decese care a fost inregistrat astazi. E enorm, 442 de persoane. Cred ca este cel mai mare numar de decese dintr-o singura cauza inregistrate de multe zeci de ani in Romania. Nu cred ca s-a mai inregistrat asa ceva. Este ca si cum s-ar prabusi trei avioane, in acelasi timp, incarcate cu pasageri”, a declarat Alexandru Rafila, la Realitatea TV. 

“Romania este in catastrofa!”

In acelasi timp, analistul politic Bogdan Chirieac, declara la Romania TV ca Romania se afla in catastrofa si ca trebuiau implementate toate masurile de urgenta luate in Lombardia, la inceputul pandemiei, cand Italia se confrunta cu o situatie similara.

“Romania este in catastrofa in acest moment. Depasind 440 de decese, Romania e in catastrofa, punct! Aici trebuiau introduse toate masurile de urgenta pe care le-am vazut anul trecut in Lombardia, asta e situatia”. 

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea