Social

#alexandru arsinel #interventie chirurgicala #transplant Alexandru Arsinel

Alexandru Arsinel, la Terapie Intensiva

Actorul Alexandru Arsinel, director al Teatrului de Revista "Constantin Tanase", a suferit ieri o interventie chirurgicala complicata de transplant renal. Operatia a avut loc la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj, iar in acest moment actorul se afla la Terapie Intensiva.

Interventia chirurgicala a fost una cu succes si a fost efectuata de o echipa de medici condusa de renumitul profesor universitar doctor Mihai Lucan, seful Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal de la Cluj, dar si sef al catedrei de Urologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu".

Starea actorului este buna, iar in aceasta dimineata acesta chiar le-a multumit medicilor.

"Tin sa multumesc din tot sufletul echipei conduse de profesorul Mihai Lucan si, bineinteles lui personal, omul caruia ii datorez de ieri (joi, 29 august - n.r.) viata", a declarat actorul Alexandru Arsinel, in varsta de 74 de ani.

Anul trecut in vara, Alexandru Arsinel a mai suferit o interventie chirurgicala. El a fost operat de hernie de disc la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti.

Sursa foto: ziuanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea