Social

#actori comedie #cuplu actori #arsinel #stela popescu #alexandru arsinel

Alexandru Arsinel si Stela Popescu, cel mai iubit cuplu de actori. Cum au inceput colaborarea. Putini sunt cei care cunosc aceste detalii

Alexandru Arsinel si Stela Popescu au format unul dintre cele mai iubite cupluri de actori din Romania. Actorul a incetat din viata la varsta de 83 de ani, la aproape 5 ani de cand ne-a parasit marea actrita Stela Popescu.

 

Alexandru Arsinel si Stela Popescu au format unul dintre cele mai longevive cupluri de actori de comedie din romania. Cei doi au jucat impreuna, pentru prima oara, in 1978.

Arsinel a inceput sa joace pe scena, alaturi de Stela Popescu, in spectacolele Teatrului Tanase, pe textele scrise de al doilea sot al Stelei Popescu, Mihai Maximilian. La scurt timp cei doi au inceput sa joace si in filme, precum “A doua cadere a Constantinopolului” sau “Cine e Didina?”.

Inainte de a juca alaturi de Alexandru Artsinel, timp de opt ani, actrita a jucat alaturi de Stefan Banica.

Cuplul de actori a fost rasplatit in anul 2002 cu premiul special UNITER  pentru teatru si revista.

Alexandru Arsinel si Stela Popescu au marcat implinirea a 30 de ai de activitate prin spectacolul “Aplauze, aplauze”, in stagiunea 2008-2009.

De-a lungul vremii au exitat numeroase suspiciuni ca cei doi ar forma un cuplu si in viata reala, insa niciunul nu s-a dovedit a fi corect.

Stela Popescu s-a stins din viata in anul 2017, dupa ce a suferit un AVC. Decesul actritei a venit ca un fulger, lasand o tara intreaga indurerata. Arsinel a fost devastat de pierderea Stelei Popescu.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea