Social

#george buhnici #alexandra stan

Alexandra Stan, raspuns pentru George Buhnici! A recunoscut ca-si editeaza pozele: „Imi place sa ma amagesc! Am vergeturi si celulita”

Dupa ce George Buhnici a fost pus la zid din cauza declaratiilor pe care le-a facut despre femeile care merg la plaja si nu se duc la sala, vedetele au inceput sa reactioneze in mediul online.

 

Printre celebritatile feminine care i-au raspuns lui George Buhnici se afla si Alexandra Stan, care a afirmat ca si ea are vergeturi si celulita si ca nu a mai mers de mult la sala. Mai mult decat atat, ea a dezvaluit ca isi editeaza pozele.

„Si eu am vergeturi si celulita si le iubesc. Imi editez pozele foarte des! Recunosc ca imi place sa ma amagesc cu imaginea mea «perfecta». Nu am mai fost la sala de foarte mult timp. Nu sunt mandra de asta, dar nici nu ma judec prea aspru. Nimeni nu ar trebuie sa se agreseze emotional sau psihologic pentru asta. In acelasi timp, da, este foarte important sa facem sport. Eu ma resimt daca nu fac o perioada mai lunga. Asa ca hai sa mergem la sala sau sa facem sport acasa, in parc... Si sa mancam sanatos! Hai sa fim toti sanatosi”, a spus Alexandra Stan pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea