Social

#cutremur romania # cutremur vrancea #cutremur #magnitudine seism #magnitudine cutremur

ALERTA! Romania, zguduita de un cutremur in urma cu putin timp!

Romania a fost lovita de un nou cutremur in noaptea de miercuri spre joi, asta dupa ce miercuri au avut loc nu mai putin de patru cutremure pe teritoriul tarii noastre. In total, in luna august au avut loc 25 de cutremure in Romania.

 

Cutremurul a avut loc la ora 03:26 in judetul Vrancea. Seismul s-a produs la adancimea de 146 de kilometri si a avut magnitudinea de 3 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu (38km), Covasna (45km), Slanic-Moldova (55km), Targu Secuiesc (56km) si Intorsura Buzaului (57km).

Anul acesta, in Romania, au avut loc doua cutremure ce au fost resimtite si in Capitala. Ambele au avut magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter. Primul s-a produs pe 14 martie, in judetul Vrancea, la o adancime de 139 de km, iar cel de-al doilea pe 25 aprilie, in judetul Buzau, la adancimea de 147 de km.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea