Social

#profus retras de pe piata #alerta #romania #pericol

ALERTA! Produs retras dintr-un hypermarket din Romania, deoarece pune oamenii in pericol! Ce trebuie sa faci daca l-ai cumparat

ALERTA! Produs retras dintr-un hypermarket din Romania, deoarece pune oamenii in pericol! Ce trebuie sa faci daca l-ai cumparat 

Alerta in Romania, dupa ce un hypermarket a retras un produs de pe piata, deoarece pune siguranta oamenilor in pericol.

Este vorba despre produsul ”Newcential - Benzi pentru antrenament”, la care exista posibilitatea desprinderii cuplajului. Produsul a fost retras din magazinele Kaufland.

Kaufland retrage voluntar si preventiv, din motive ce tin de protejarea consumatorilor, produsul ”Newcential - Benzi pentru antrenament”. Produsul s-a aflat la vanzare in magazinele Kaufland incepand cu 06.01.2021.

”La acest articol exista posibilitatea desprinderii involuntare a cuplajului in anumite circumstante nefavorabile. Astfel, exista un pericol de accidentare in timpul utilizarii articolului. Clientii care au achizitionat acest produs sunt rugati sa acorde atentie informarii si sa nu il mai foloseasca. Pentru a proteja siguranta consumatorilor, Kaufland a reactionat imediat si a retras de la vanzare produsul mentionat, din lotul cu numarul 1234261-4020”, a transmis compania. 

Persoanele care au achizitionat acest produs il pot returna oricand in magazinele Kaufland, chiar daca nu mai au bonurile si vor primi contravaloarea produsului.

Pentru informatii, clientii au la dispozitie numarul de telefon al Centrului Relatii Clienti, 0800 080 888, apelabil gratuit (numar apelabil doar din retelele Vodafone, Orange, Telekom, Upc Romania si RCS&RDS), de luni pana vineri, in intervalul orar 08.00 - 20.00, iar sambata in intervalul 08.00 - 17.00 sau in scris accesand www.kaufland.ro/contact.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea