Social

# alerta meteo #cod galben de vant #temperaturi negative #vant puternic

ALERTA METEO: temperaturi negative si cod galben de vant! Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o alerta de vreme rea pentru urmatoarea perioada. Temepraturile din tara vor fi extrem de scazute pentru aceasta data. In unele zone vor fi chiar temperaturi negative. Mai mult, ANM a emis o atentionare de tip cod galben de vant pentru miercuri, 13 aprilie.

 

In intervalul 12 aprilie, ora 21:00 - 14 aprilie, ora 9:00, intra in vigoare o atentionare de temperaturi minime preponderent negative si bruma.

“Temperaturile minime vor fi preponderent negative si se va produce bruma in nord-vestul si centrul tarii, iar pe arii mai restranse, in noaptea de marti spre miercuri (12/13 aprilie) si in regiunile vestice si in zonele deluroase din restul teritoriului.”, anunta ANM.

COD GALBEN de vant puternic

In intervalul 13 aprilie, ora 10:00 - 13 aprilie, ora 20:00 va intra in vigoare o atentionare de tip cod galben de intensificari ale vantului care va afecta mai multe regiuni ale tarii.

“In intervalul mentionat, in Moldova, nordul Dobrogei si nord-estul Munteniei, temporar vantul va avea intensificari, cu viteze de 55...60 km/h, iar pe arii restranse rafalele vor depasi 65...70 km/h.

Intensificari ale vantului, cu viteze de 45...55 km/h, vor fi miercuri (13 aprilie) si in restul Munteniei si al Dobrogei, iar pe parcursul zilei de marti (12 aprilie) local in jumatatea estica a tarii.”, anunta ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea