Social

#meteo romania #schimbare vreme #avertizare meteo #anm #furtuna

ALERTA METEO! Ploi si caderi de grindina in mai multe zone ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de vreme rea pentru intreaga tara. Vremea se va schimba brusc si se va raci accentuat. Sunt anuntate ploi si furtuni in mai multe regiuni.

In intervalul 16 septembrie, ora 19:00 – 18 septembrie, ora 10:00 sunt anuntate fenomene precum: instabilitate atmosferica temporar accentuata, intensificari ale vantului, ploi so grindina.

„In intervalul mentionat in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele de munte vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse, descarcari electrice si izolat caderi de grindina.

In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15...25 l/mp, iar pe alocuri, 30...40 l/mp, indeosebi la munte.

Temporar vantul se va intensifica in majoritatea regiunilor, cu viteze, in general, de 45...50 km/h, iarin zona montana inalta, de peste 70 km/h.

Astfel de fenomene se vor semnala incepand din dupa-amiaza zilei de vineri (17 septembrie) pe arii restranse si in restul teritoriului.”, anunta ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea