Social

#vremea #vreme urata

Alerta meteo: Ploi si caderi de grindina!

Vremea se va schimba in urmatoarele ore. Cerul va avea innorari, temporar accentuate ziua, indeosebiin sud-vestul tarii si la munte, iar noaptea in regiunile sudice, unde local vor fi averse si descarcari electrice.

La munte, la peste 2000 m altitudine, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita. Izolat vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla moderat, cu intensificări mai ales in sud si la munte.

Marti, vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorai temporar accentuate si indeosebi îin regiunile din jumatatea sudica a tarii vor fi averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp si vor fi caderi de grindina. In zona montana inalta, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si trecator, ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu intensificari indeosebi in sud-est si pe crestele montane. Temperaturile maxime, in scadere in majoritatea zonelor, se vor incadra intre 10 si 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 11 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea